След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп

...
След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп
Коментари Харесай

Предложиха милион долара на Снуп Дог да бъде коментатор на порно сцени

След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп Дог получи бизнес предложение още веднъж да бъде коментатор, само че в порнофилми.  Американският рапър и музикален продуцент Снуп Дог притегли вниманието с неотдавнашната си роля като коментатор на боксовия мач - реванш сред Майк Тайсън и Рой Джонс - младши. Тази среща беше гледана от десетки милиони хора по целия свят.
Рапърът се оказа неистово комичен в новата си роля, което не убегна на. От там са предложил на рапъра милион $, с цел да бъде коментатор или повествовател на техните порнофилми за потребностите на незрящи консуматори. Снуп към момента не е коментирал предлагането, макар че компанията за възрастни твърди, че са " убийствено " съществени.
 Мелания избухна за порно заниманията на Тръмп (АУДИО) Мелания избухна за порно заниманията на Тръмп (АУДИО)
Мелания избухна за порно заниманията на Тръмп. Първата дама употребява колоритен език за момичето на повикване на американския президент....
" Ние имаме вяра в нововъведенията и мисленето отвън рамките. Възможността да ви слушаме по какъв начин описвате анатомията на нашите красиви артисти, ще даде на нашите фенове в неравностойно състояние едно от най-забавните прекарвания в живота им ", цитират предлагането на компанията към Снуп Дог задгранични медии, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР