След скандалното заседание на Националния съвет на СДС на 17

...
След скандалното заседание на Националния съвет на СДС на 17
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: В СДС думата сценарист вече е равна на предател

След скандалното съвещание на Националния съвет на Съюз на демократичните сили на 17 април, за всички седесари думата сценарист е равна на изменник. Това заключи ръководителят на СДС-Варна доктор Янко Станев в ефира на телевизия „ Черно море ” през днешния ден. По думите му позорният сюжет за прелом в партията е писан под диктовка извън и не е съумял точно поради способността на съпартийците му да се опълчват на сходна нападателна инвазия.

В Съюз на демократичните сили има три политически тези – за независимо явяване на избори, с цел да преценим личното си тегло и престиж, сподели Станев. И акцентира, че варненската организация е остовен последовател на този вид. Втората – консервативно-патриотичният модел, който в Европа се постанова като най-печеливш напоследък. И трета линия на коалиране с ДСБ, Да България и така нататък по модела на Реформаторския блок. " И това е най-важното, което партията би трябвало да дискутира. Всичко друго е второстепенно и не е в дневния ред ", акцентира доктор Станев.

Той изрази страдание, че точно за политики на проваленото съвещание не е ставало дума, само че това следва.
Единствено в пълномощията на ръководителя е по кое време и на какъв конгрес да се организира същинският политически спор в Съюз на демократичните сили.

Очаквайте подробности
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР