След скандалното поведение на лидера на Вгъзраждане Костя Копейкин, който

...
След скандалното поведение на лидера на Вгъзраждане Костя Копейкин, който
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: И ПП-ДБ започна да гони репортери

След скандалното държание на водача на Вгъзраждане Костя Копейкин, който си разреши със словесни шутове да изгони репортера на Българска национална телевизия Цвета Стратиева, по-известна като Флора, от закриването на предизборната му акция, очевидно почеркът против представители на така наречен четвърта власт към този момент се припознава и от други политически сили. 

Днес конференцията на обединението, останала втора на последните предварителни парламентарни избори - Продължаваме промяната-Демократична България, стартира със забавяне и с мощни крясъци нейде из залата, наета за задачата. 

А секунди след изстъплението създателят на крясъците - репортерът Николай Караколев, който от месеци обсажда я с изцапано долни дрехи, я с обвинявания, че е ритан и блъскан двамата водачи на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев, бе изведен от защитата. 



От фрагменти от събитието стана ясно, че върху него се е наложило да бъде упражнена и мощ, защото той настойчиво отхвърляше да напусне мястото за конференцията, другояче минала по-скоро като брифинг, откакто водачите на обединяването не дадоха опция на публицистите за никакви въпроси. 

Част от гилдията реагира остро против решението на политиците да изгонят неуместния Караколев, само че други припомнят, че той не им е сътрудник, а шарлатанин, заплатен от непознати партийни централи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР