След скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц

...
След скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц
Коментари Харесай

Меган тайно звъннала на Кейт и поискала…

След скандалното изявление на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари връзките им с английското кралско семейство към момента са извънредно обтегнати. Дори и след раждането на второто дете на някогашната холивудска актриса, което е кръстено на кралица Елизабет II – Лилибет, връзката сред Хари и роднините му е извънредно комплицирана.

Източници от Бъкингамския замък хора обаче настояват, че херцозите на Съсекс са нетърпеливи да си възвърнат привързаността на английските родственици.

Именно поради това Меган подхванала непредвиден ход. Според източниците от двореца някогашната холивудска актриса осъзнала, че снаха ѝ Кейт Мидълтън имала огромно въздействие в кралското семейство, по тази причина тя решила да работи точно посредством нея.

„ Меган скрито се обади на Кейт, защото осъзнава, че единственият метод тя и Хари да се оправят със фамилията си е да привлекат Кейт на нейна страна “, сподели вътрешният човек от Бъкингамския замък.

Отговорът на Кейт обаче, бил повече от фрапантен за Меган.

Според него херцогинята на Кеймбридж не желае да се намесва в спора, само че се надява той да бъде организиран.

„ Кейт избира да остане настрани от всевъзможни секрети договаряния, защото се опасява, че каквото и да каже, може да бъде употребявано против нея. Но тя желае успокоение и мир за всички, изключително като се има поради какъв брой болежка предизвиква всичко това на Уилям, Чарлз и кралицата.

Единственият ѝ рационален съвет за Меган и Хари е да спрат да вършат обществено прочувствените си изказвания един път вечно “, означи той.

Те споделят, че Кейт Мидълтън към този момент се е пробвала да сдобри брачна половинка си и брат му на погребението на дядо им принц Филип и е направила всичко, с цел да накарат най-сетне да поговорят. А чичо ѝ Гари Голдсмит назова херцогинята същински миротворец, отбелязвайки, че единствено тя е в положение да позволи спора в кралското семейство.

Херцогинята на Съсекс също по този начин съобщи, че точно Кейт Мидълтън я е разплакала в навечерието на сватбата с Хари (въпреки че по-късно Кейт се извини за това и ѝ изпрати цветя), а не противоположното.

Знак, че двойката желае да усъвършенства връзките с кралското семейство, може да се смята и фактът, че са дали на новородената си щерка името Лилибет Даяна в чест на прабаба и баба си (Лилибет е прякорът на кралица Елизабет II). Преди да назова щерка си по този начин, принц Хари изиска позволение от баба си. Разбира се, тя не можеше да откаже на обичания си внук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР