След скандали БСП реши да издигне бившия образователен министър и

...
След скандали БСП реши да издигне бившия образователен министър и
Коментари Харесай

След скандали БСП реши да издигне Анелия Клисарова за кмет на Варна

След кавги Българска социалистическа партия реши да издигне някогашния учебен министър и сегашен народен представител от левицата проф. Анелия Клисарова за претендент за кмет на Варна. Тя ще е лидер и на листата с претенденти за общинския съветници, от която отпада локалният водач Борислав Гуцанов.

Варненската организация на Българска социалистическа партия поддържаше водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов за кандидат-кмет на Варна, само че управлението на " Позитано " 20 не бе според. В началото на лятото то смъкна политическото си доверие от Борислав Гуцанов и изиска той да освободи поста като ръководител на структурата в морския град, само че тя застана зад него.

Днес на пленум на " Позитано " 20 се е стигнало до решение Анелия Клисарова още веднъж да е претендент за кмет, а Борислав Гуцанов да отпадне от листата.

Според него решението е нелегитимно. Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев счита, че явлението Гуцанов в партията би трябвало да бъде спряно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР