След скандала със световния №1 в тениса Новак Джокович вчера,

...
След скандала със световния №1 в тениса Новак Джокович вчера,
Коментари Харесай

Социалните мрежи гръмнаха с шеги по повод задържането на Джокович

След абсурда със международния №1 в тениса Новак Джокович през вчерашния ден, в обществените мрежи за часове се разпространиха доста смешки и занимателни видеа със задържането му, а самият тенисист бе прекръстен на NoVax Djokovic . Припомняме, че след няколкочасов насилствен престой на летището в Мелбърн и разпит от австралийските гранични управляващи в последна сметка на Нове бе отказана виза и той ще лети назад за родината си.

Коментарите варират от героизиране на тенисиста до цялостното му наказание поради желанието единствен той от участниците на Големия шлем да се употребява с изключителни привилегии да не бъде имунизиран. Част от потребителите в Twitter се майтапиха, че сърбинът ще взе участие на Аустрелиън Оупън през Zoom.
Задържаха Новак Джокович на летището в Мелбърн
Новак Джокович е арестуван на летището в Мелбърн поради проблеми с визата му. Това е станало при кацането на международния номер едно на авс...
Прочети повече
Един от мненията гласи: " Това е тъжна седмица за почитателите на тениса, само че феновете на гимнастиката би трябвало да бъдат възхитени от енергичната серия от салта на държавното управление през последните 36 часа. Очевидно доста австралийци са ядосани на Джокович, тъй като той се опълчи на тяхното държавно управление, отхвърли да си постави от пробните ваксини и завоюва. Но те би трябвало да бъдат ядосани на диктаторите, които ръководят страната им, а не на хората, които им се опълчват. "

На противоположното мнение е различен консуматор в Twitter, който се надява неимунизираният Джокович мигновено да бъде качен на идващия аероплан до дома си. " Споделям отвращението на доста австралийци от неговата егоистична надменност и неблагоразумие и допускам, че в реалност той няма същинска здравна причина да откаже имунизацията ", написа той.

В обществената мрежа се появи и занимателно видео по какъв начин Нове се пробва да даде пояснение на гранична полиция за медицинските аргументи за отвод от имунизация:

Footage of Novak Djokovic trying to explain his medical exemption to Border Force Police in Australia pic.twitter.com/gUs1T0AgJ3
— Chris Goldsmith (@TheTennisTalker) January 5, 2022

Друг занимателен туит се популяризира с коментара: „ Междувременно в Мелбърн “:

Mientras tanto en Melbourne…. #Djokovic #AusOpen2022 #Djokovicgate pic.twitter.com/93QowD4OCu
— FERNANDO ROMERO (@luisfernandoRH) January 5, 2022 Недоволство към австралийските здравни управляващи поради реверанса към неимунизирания Джокович
Реверансът от страна на австралийските здравни управляващи към международния номер 1 Новак Джокович, който получи здравно изключение да орис...
Прочети повече

Кратък занимателен клип демонстрира Джокович на летището в Мелбърн:

#djokovic #djokovich #Djokovicgate #Djokovid at Melbourne airport # pic.twitter.com/D2QBJJEDac
— Karma Samsara (@carolwales) January 5, 2022

Както и реакцията на Федерер и Надал до момента в който Джокович чака на летището (в реалност тя е взета от техен рекламен клип):

Djokovic steckt am Flughafen fest – die Reaktion von Federer und Nadal ist köstlich.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР