След скандала с побоя, който й нанесе Миро Дзвера, Мария

...
След скандала с побоя, който й нанесе Миро Дзвера, Мария
Коментари Харесай

Миро Дзвера я попилява: Вижте как живее Мария след като склони да се върне при бияча за пари!

След абсурда с побоя, който й нанесе Миро Дзвера, Мария даже не изчака да й минат синините, с цел да го прибере назад. Чалгарката, която постоянно го е играела огромната работа и се е напъвала да наподобява като страшна дама, на която всеки прави път, сама се оля и се срина със земята.

В името на това да разполага с пари, да се вози в тузарски колички и да облича скъпи парцали, Мария елементарни ударите на Мирослав Соколов и реши да остане при него. Е, груба неточност! Защото откогато го е върнала в живота си, тя била подлагана на нечувани унижения, разкриват близки до нея източници.

" И обикновено. Дай му на един мъж зелена светлина и му гледай сеира! Тая патка какво очакваше - не стига, че не я почита до такава степен, че да я млати, ами и му прости, с цел да му цоца от парите. Много ясно, че този ще си промени още повече държанието и ще я третира като робиня ", разясняват източниците.

Соколов почнал в действителност да се държи безхаберно към Мара Отварачката, като я карал да му извършва всички прищявки. Като й кажел да готви, тя готвела, като желал да пие, му слагала мезето, салатата и чашката, желал ли креватни занимания, тя била подготвена на всичко.

" И пред приятелите си към този момент се държи безогледно с нея, демонстрира кой е господарят. А онази седи и си трае, щото... разбираш ли... да не й се наложи да хваща метрото ", описват осведомени.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР