След скандала, който се разрази в отбора на Барселона между

...
След скандала, който се разрази в отбора на Барселона между
Коментари Харесай

Меси казал на шефа на каталунците, че е готов да напусне през лятото

След абсурда, който се развихри в тима на Барселона сред спортния шеф Ерик Абидал и капитана Лионел Меси, отборите като Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Ювентус и ПСЖ незабавно наостриха уши и чакат да видят развръзката от обстановката. Според редица европейски медии упоменатите тимове ще се опитат да изкушат аржентинеца, в случай че той реше да напусне.

А такава опция може и да има. Вчера президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу се срещна персонално с Абидал и след края на диалога сред двамата стана ясно, че французинът ще резервира поста си най-малко към този момент. Бартомеу е разговарял и с Меси по телефона, който е уверил президента, че е подготвен да напусне отбора през лятото, като до тогава ще остане изцяло фокусиран върху изявите си за „ каталунците “.

В допълнение към всичко това през лятото Меси ще навлезе в последните 12 месеца от своя контракт, като към този момент договарянията за нов подобен са замразени.

До неприятната обстановка се стигна, откакто Абидал разяснявайки уволнението на треньора Ернесто Валверде, съобщи, че футболистите на каталунския клуб не са се раздавали до дъно под управлението на някогашния треньор. В отговор на това Меси прикани французинът да назове имената на тези футболисти, които са играли симулативно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР