След скандал със съпругата си, мъж излиза от къщата си

...
След скандал със съпругата си, мъж излиза от къщата си
Коментари Харесай

Мъж се разходи 450км след скандал с жена си

След скандал със брачната половинка си, мъж излиза от къщата си в северния италиански град Комо, с цел да отиде на разходка - доста дълга разходка - завършвайки на 450 километра в Льо Марш седмица по-късно.

Разходката му продължава до момента в който не е спрян от полицията поради „ безцелното му скитничество “ в 02:00 сутринта.

Полицаите упрекват 48-годишния мъж в нарушение на нощния вечерен час на Италия.

Мъжът, изглеждал " съзнателен и концентриран ", макар че е измръзнал. Той споделя, че не осъзнал какъв брой доста разстояние е извървял. По пътя е получавал храна от хора, които са го срещали.

Той разказал на органите на реда, че напуснал дома си в региона на Комо на 22 ноември и хванал трен до Милано. Оттам тръгнал пешком към Пулия, в южната част на страната.

Полицията схваща, че брачната половинка му е подала отчет за изчезналия си съпругв полицейския щаб в Комо.

Мъжът е откаран в хотел, където е сит и му е обезпечена квартира, до момента в който на идващия ден брачната половинка му също минала 450 км, с цел да го прибере. За нейна изненада той направил огромна сметка в хотела плюс санкцията му от 400 евро за неспазването на вечерен час.

В Италия нарекоха мъжа „ Форест Гъмп “ в обществените мрежи, като италианският вестник „ Corriere della Sera “  слага въпроса: „ Ако не е имало полицейски инспекции, кой знае къде би могъл да стигне “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР