След силния обществен интерес към “Кризата COVID-19: Всичко, което трябва

...
След силния обществен интерес към “Кризата COVID-19: Всичко, което трябва
Коментари Харесай

bTV с ново издание на Кризата COVID-19 в четвъртък от 19:30

След мощния публичен интерес към “ Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете” в ефира на bTV, новинарската редакция с най-голямо доверие в България приготвя второ особено издание - на 2 април, от 19:30 ч. Екипът на обзорното предаване слага фокус върху социално-икономическите последици от обществената изолираност, вследствие на пандемията.

Антон Хекимян ще беседва онлайн пред феновете на bTV с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която ще разяснява обстановката в Народното събрание след първата депутатска позитивна проба за COVID-19. Вицепремиерът Томислав Дончев ще дава отговор на зрителски въпроси, свързани с приходите, спестяванията и работните места в страната - по време на пандемията и по-късно, а позицията на работодателите, феновете ще чуят от Радосвет Радев от Българската стопанска камара и икономиста Красен Станчев.

Специално място в обзорното предаване ще бъде отдадено на историите и позициите на елементарните хора, които към този момент усещат последствията от обществената изолираност - притежатели на дребни бизнеси, служащи в огромни заводи, онлайн търговци и други. Още за икономическите следствия от пандемията, феновете на bTV ще чуят от доктора по стопанска система и учител в Американския университет във Вашингтон Асен Асенов, сътрудника към Атлантическия съвет и учител в Университета на Северна Каролина Димитър Бечев, както и бизнесмените и създатели на Харвардския бизнес курс в Софийския университет Кирил Петков и Асен Василев.

На финала на предаването, с цел да разясняват настоящата конюнктура в страната, ще бъдат вирусологът проф. Радка Аргирова от новия Медицински съвет към Министерски съвет, както и проф. Тодор Кантарджиев от оперативния щаб. Зрителите ще видят и излекувани към този момент пациенти от COVID-19. За психическите последствия от обществената изолираност ще приказва клиничният психолог доктор Велислава Донкина.

Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете” е част от програмните промени, които bTV вкара след оповестяване на изключителното състояние, напълно съобразени с актуалните цели на компанията: да защищити здравето на екипа си и да подсигурява, че ще може да осведоми българите когато и да е посредством постоянни и изключителни излъчвания, публицистични излъчвания и други специфични студия онлайн, отдадени на епидемията. Според национално представително количествено изследване на „ Маркет линкс “, извършено в интервала 27-30 март, малкия екран е главен източник на информация за 73% от респондентите за всички тематики, свързани с COVID-19, от оповестяването на изключителното състояние.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 412 13 9 20 Света 882106 23787 44136 185067 Заразени* Нови Починали България 412 13 9 Света 882106 23787 44136
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР