След шестгодишна пауза, през която се съсредоточиха върху концерти в

...
След шестгодишна пауза, през която се съсредоточиха върху концерти в
Коментари Харесай

Ритон стягат национално турне

След шестгодишна пауза, през която се концентрираха върху концерти в Зала 1 на НДК, дует "Ритон " потегля на турне из България.

Юбилейната обиколка ще премини под надпис "Музика и обич ", както бе озаглавен и грандиозният театър през октомври във връзка 40 години на сцената, заяви формалната фейсбук-страница на звездите, написа ПИК.

Катя и Здравко ще слагат началото на националното си турне с концер на 16 май. Първата им спирка е Русе, а песните от новия им албум "Златен Ритон " ще звучат в локалната зала "Канев център ". След русенци, аплодисментите за "Ритон " ще звучат в Античния спектакъл в Пловдив. Концертът под Тепетата е плануван за 29 май, вторник.

На 30 юни жителите и гостите на морската столица Варна ще се насладят на осъществяванията на най-обичания цели 4 десетелителия дует. Летният спектакъл на Бургас пък ще посещне "Ритон " и вярната им аудитория на 5 юли.

Плевен и Стара Загора също са включени в програмата на турнето "Музика и обич ". Изпълнителите на "За финален път ти дублирам ", "Джалма ", "Някъдето ми видят очите " ще пеят в летните театри надлежно на 12 септември и на 18 септември.

Билетите за първия концерт в Русе от нощес са в продажба в системата на "Тикетпортал ", както и на касата на Русенския университет. Единствено за концерта в Пловдив ще се продават през системата на "Ивентим " и на касата на културен дом "Борис Христов ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР