След шест месеца ръководителят на руската частна военна компания Вагнер

...
След шест месеца ръководителят на руската частна военна компания Вагнер
Коментари Харесай

Христо Грозев: До половин година Пригожин или ще умре, или ще вдигне нов бунт

След шест месеца ръководителят на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин или ще почине , или ще вдигне нов протест.

Разследващият публицист Христо Грозев направи тази прогноза в изявление за Financial Times. Той съобщи, че е заподозрял опит за прелом предната вечер, тъй като са засекли " детонация " в телефонния трафик сред висши съветски военни .

" Путин излезе по малкия екран и назова Пригожин изменник. Всички знаят какво вършат с " предателите " и Путин не го направи. Той желае да го види мъртъв. Засега не може да го направи.

След шест месеца Пригожин или ще бъде мъртъв , или ще има втори прелом ", предвижда Христо Грозев.

Разследващият публицист не има вяра, че която и да е част от съветския хайлайф, като се изключи военно-промишления комплекс, вижда смисъл във война против Украйна . " Те не приказват намерено, тъй като това е алтернатива на пандизчията. Те не желаят да бъдат първите или единствените ", счита Грозев.

Според журналиста Путин може да бъде свален при един от двата сюжета. " Или алтернативата на пандизчията ще бъде отстранена, или той просто ще бъде отхвърлен посредством по-координиран прелом.

Засега няма такова нещо измежду олигарсите , министрите или ФСБ. Но за останалата част от елита е нежелателно да живее в изискванията на Северна Корея 2.1 със замразени банкови сметки. Възможно е да се случат и други събития. Да речем, промяна в обстановката на фронта ", добави Грозев.

Официално съветските управляващи позволиха на водача на ЧВК и неговите наемници да отидат в Беларус, с цел да " споделят опита си " с бойците от беларуската войска.
 Лондон: След протеста на Пригожин, Кремъл залага на Руската армия
Лондон: След протеста на Пригожин, Кремъл залага на Руската армия

Една от основните организации, гарантиращи сигурността на режима, споделя Кремъл

Секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна счита, че самият Путин е одобрил преврата , с цел да извърши чистка в армията.
 Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин печели време, до момента в който приготвя отмъщението си за Пригожин
Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин печели време, до момента в който приготвя отмъщението си за Пригожин

Руският президент счита, че отмъщението е ядене, което се сервира студено

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР