След шест години на длъжността генерален мениджър за Балканите в

...
След шест години на длъжността генерален мениджър за Балканите в
Коментари Харесай

Mastercard с промени в ръководството си на Балканите


След шест години на длъжността общоприет управител за Балканите в Mastercard Европа, от март 2019 година Артур Туремка поема нова роля като старши вицепрезидент на световното комерсиално звено на Mastercard за предплатени карти в Лондон, оповестиха от компанията. В тази роля, Туремка ще поддържа районните екипи за повишение на ангажираността у потребителите и основаване на резистентен метод към потребителските потребности. След неговото отдръпване към новата роля, клъстърът Балкани ще престане да съществува като самостоятелен район в структурата на компанията, а районните пазари ще се преглеждат като част от другите страни в Централна и Източна Европа. Ваня Манова, управител за България и Северна Македония, поема Косово и Албания, а Йелена Ристич, ще продължи да е районен управител за Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина.

В новата си роля, Ваня Манова ще дава отговор за ръководството и развиването на районната бизнес и пазарна тактика в четирите мощно динамични балкански страни. Новото систематизиране нарежда страната ни като стратегически фактор за развиването на компанията в Централна и Източна Европа. По този метод България продължава с развиването си като независим пазар в района. От октомври 2015, Mastercard разшири наличието си на пазара, като партнира с локален снабдител на услуги, с цел да сътвори екип от над 50 чиновници, който поддържа здравословна и възходяща линия на платежния бизнес на компанията.

„ България, Северна Македония, Косово и Албания се развиват доста добре във връзка с нововъведенията при финансовите услуги. За нас бъдещето принадлежи на мобилните заплащания и заплащанията, които потребителите могат да вършат в придвижване. Перспективите пред района са отлични, тъй като потребителят е еластичен и позитивно надъхан към новите технологии – това дава ясна индикация за бързото развиване и капацитет на пазарите ни. “, разяснява Ваня Манова.

Кариерата на Ваня Манова в Mastercard започва преди 10 години като Мениджър връзки с клиенти, като през 2016, тя заема позицията на Мениджър за България и Северна Македония. От март 2019, Манова дава отговор за развиването и осъществяването на тактиката на компанията за поощряване на картовите и електронните разплащания в четирите страни, въвеждането на нововъведенията и софтуерните решения на Mastercard, както и за създаванетo на постоянни партньорства с основни клиенти, с държавния и обществен бранш.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР