След шест години брак Ники Илиев изпъди съпругата си Саня

...
След шест години брак Ники Илиев изпъди съпругата си Саня
Коментари Харесай

Ники Илиев нанесе нов жесток удар на крехката Саня

След шест години брак Ники Илиев изпъди брачната половинка си Саня Борисова, а нейното място — в сърцето и в леглото на режисьора — зае любовницата му, разкрива непосредствен другар на Илиев.

Заради нещастния си брак с актрисата, която не свети с необикновен гений, Ники Илиев бил покорен от звездата в сериала „ Скъпи наследници” — Даяна Ханджиева.

Извънбрачната връзка сред двамата почнала при започване на годината. Отношенията им тръгнали от почтен флирт, само че прераснали в буйна секс спекулация. 26-годишната лекарка Катерина в „ Скъпи наследници” даже се изнесла от вкъщи на родителите си в столичния кв. „ Борово”, с цел да заживее в дома на синеокия режисьор, написа клюкарският вестник "Таблоид ".

В арт средите от дълго време се знае, че връзките сред съпрузите Саня и Ники куцат от години, а свадите са се трансформирали в всекидневие за тях. През последната година семейство имало съществени проблеми, Саня и Ники се карали с и без мотив, което било една от аргументите за раздялата им, въпреки на хартия към момента да са женени. Главната обаче, се оказала появяването на по-младата и красива Даяна.

„ Не е ясно дали аферата й с режисьора ще докара до бракоразвод или още има късмет Ники да избави брака си със Саня”, изясни очевидецът на драмата. „ Макар че публично се водят семейство и постоянно могат да бъдат видяни на обществени места като двойка, връзката им е пирамида от карти, която поддържат само в името на общите им проекти”, разкрива пред изданието източник, непосредствен до двамата.

В началото на март синеоката Саня остана без работа, тъй като нейният някогашен свекър Бойко Илиев — режисьор на спектакъла „ Поручик Бенц” по романа на Димитър Димов, я уволни от единствената пиеса, в която участваше. В театралните среди се шушука, че русокосата хубавица се разделила с единствената си театрална роля точно поради финала на връзките й с Ники Илиев.

Бившият манекен към този момент се носел на крилете на любовта с младата Даяна, по която е вдлъбнат до уши. Режисьорът не спирал да глези брюнетката, даже приготвял закуска, която сантиментално поднасял в леглото. Нищо чудно в идващия му филм основната роля да отиде у Даяна, откакто някогашната му към този момент е прокудена.

Прави усещане, че Ники лайква всички фотоси и споделяния на новата си в обществените мрежи. Не по този начин стояха нещата със Саня Борисова — палавият режисьор не харесваше съвсем нищо, оповестено от брачната половинка му. Според осведомени, властната майка на Ники е най-доволна от обстановката — тя в никакъв случай не е уважавала снаха си и даже обществено се показваше ехидно по неин адрес.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР