След шеметния старт на кампанията в Лига Европа Лудогорец намали

...
След шеметния старт на кампанията в Лига Европа Лудогорец намали
Коментари Харесай

Лига Европа НА ЖИВО: ЦСКА - Лудогорец

След шеметния старт на акцията в Лига Европа Лудогорец " понижи " оборотите и отнесе доста тежки две загуби от Еспаньол, едната с 0:6.
Двете провали сложиха под подозрение класирането на " орлите " за елиминациите в шампионата, само че ориста е в техните ръце. Пътят към 1/16-финалите минава през продобиване на мача против ЦСКА в Москва, откакто преди към месец българският отбор унижи " армейците " в Разград.
Битката сред двата тима е от 19:55 часа българско време и може да следите НА ЖИВО ЦСКА (Москва) - Лудогорец в SportLive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Лудогорец би трябвало да се отърси от доста тежкото проваляне против Еспаньол преди две седмици на " Ел Прат ". " Орлите " паднаха с 0:6 и това ги прати на второ място в групата с актив от 6 точки - 1 повече от Ференцварош, който довечера се изправя против към този момент класиралия се испански отбор. Пред Лудогорец задачата наподобява по-тежка, тъй като ЦСКА може да е единствено с 1 точка, само че към момента има късмет да се класира напред в шампионата и се намира в доста добра форма.
Независимо от крайния резултат в Москва, " орлите " ще се класират напред, в случай че завоюват домакинския си мач против Ференцварош, само че победа през днешния ден разрешава на възпитаниците на Станислав Генчев да се класират и с тъждество против унгарския първенец.
" Армейците " обаче се намират в добра форма и са в серия от 5 мача без проваляне във всички шампионати (3 победи, 2 равенства). Със сигурност и провалянето с 5:1 в Разград се помни от играчите на ЦСКА, които ще се опитат да се реваншират за срамната загуба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР