След серията бомбени заплахи от последните дни - как реагират

...
След серията бомбени заплахи от последните дни - как реагират
Коментари Харесай

Какви мерки предприемат училищата след серията от бомбени заплахи

След серията бомбени закани от последните дни - по какъв начин реагират шефовете и за какво някои учебни заведения затварят порти, а в други не престават с уроците?



ОУ „ Хан Аспарух “ в Добрич е измежду образователните заведения в страната, които през вчерашния ден са получили имейл със опасност.

Действахме по протокол, всички учебни заведения имат проекти за дейности при тероризъм, изясни шефът на учебното заведение Жасмина Загорова.

Те бързо изтеглят децата от постройката, без непотребна суматоха. Родителят Ани Кондакова изясни, че не се е тормозила.

Два дни поред заплашителни имейли получават и в учебните заведения в Сливен. Вторник беше разгласен за неучебен, само че през вчерашния ден, макар заканите, образователните заведения са траяли да организират постоянни образователни занятия.

От полицията обявиха за bTV, че е имало прецизни ограничения за сигурност, създали са специфичен инструктаж на охранителите в учебните заведения.

Естествено, че сме обезпокоени. Не знаем какво се случва, децата също са обезпокоени. Аз стопирах моето дете от учебно заведение, до момента в който не се успокоят нещата, съобщи майката на две деца.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР