След серия скандали между Владимир Кулгин и останалите съквартиранти, Биг

...
След серия скандали между Владимир Кулгин и останалите съквартиранти, Биг
Коментари Харесай

Биг Брадър изгони трима съквартиранти принудително

След серия кавги сред Владимир Кулгин и останалите съквартиранти, Биг Брадър взе ограничения да приключи насилието в Къщата. Два съществени абсурда доведоха до невиждани дейности от страна на Биг Брадър.

Първо след сериозна и продължителна провокация от страна на Кулагин, нервите на Веселин не устояха и той се нахвърли върху него, хващайки го за врата за секунда. Това беше задоволително за гримьора, който незабавно зае позицията на жертва.

Вторият скандал се случи измежду нощ, когато Владимир Кулагин реши да изяде полагащата му се порция риба в спалнята на съквартирантите. Той беше посрещнат от Божана,която бутна ръката му и храната се разсипа на пода. Вбесен гримьорът последва Божана в банята и хвърли рибата в лицето ѝ.

Биг Брадър означи, че са нарушени разпоредбите на цивилизованото другарство. Той дефинира държанието на тримата като „ извънредно недопустимо “ и реши, че

Валентин, Веселин и Божана би трябвало да изоставен формата наложително .

Вместо вън от Къщата обаче тримата се озоваха в изповедалнята, където Биг Брадър им изясни, че дейностите им не са непоправими и той счита да им даде втори късмет, защото е уверен в добротата им. Те обаче ще бъдат на изпитателен период и ще бъдат настанени в поправителния дом на Биг Брадър, с цел да бъдат превъзпитани.

Последваха и светкавични номинации, извършени измежду останалите съквартиранти. Всеки имаше право да уточни единствено един от съквартирантите си, който предлага за овакантяване от VIP Brother. След тях номинирани за изпъждане са Розмари, Ева, Наско, Петко, Диона и Стефан.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР