След серия от отличия, флагманът на Huawei печели и най-престижната

...
След серия от отличия, флагманът на Huawei печели и най-престижната
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro печели приза на EISA „Най-добър смартфон на годината“

След серия от оценки, флагманът на Huawei печели и най-престижната категория за мобилни устройства на международната медийна асоциация
Huawei Consumer Business Group бе наградена и от Експертната асоциация за облик и тон (EISA), формирана от представители на 55 от най-авторитетните софтуерни медии в света.

Huawei P20 Pro печели премията на EISA в категорията „ Най-добър смарт телефон за 2018-2019 “, като от асоциацията означават сериозното отношение на марката към качеството и дизайна на неговите артикули, както и сполучливата история на компанията в проектирането на стилни и ефикасни устройства. Това е шестото следващо издание на годишните награди EISA, в които има отличен артикул на Huawei, и първото, в което Huawei печели тази ултимативна топ категория.
„ Най-голямата премия за нас е да сътворяваме устройства, които разрешават на потребителите да се забавляват и да се любуват на мобилната снимка. P20 Pro предлага голям брой функционалности и софтуерни нововъведения, които ни разрешават да запечатваме по най-хубавия метод специфичните моменти в живота ни “ показа Ли Чангжу, вицепрезидент на бизнеса със смарт телефони в Huawei Consumer Business Group.
EISA уточни P20 Pro за смарт телефон на годината, защото съгласно тях той е „ най-добре създаденият, новаторски и механически модернизиран смарт телефон до момента “.



Членовете на експертната група считат още, че Huawei P20 Pro е „ превъзходен сателит за всеки консуматор и смарт телефон, задаващ стандартите в мобилната снимка “. Революционната тройна камера Leica може да се похвали с най-големия брой пиксели измежду всички смарт телефони на пазара сега. В допълнение на това тя предлага 3-кратно оптично и 5-кратно хибридно нарастване, както и новаторската технология на Huawei AI Image Stabilization (AIS).

Елегантният дизайн на Huawei включва съвсем невидими рамки и нови запленяващи цветове. Благодарение на цялостната си платформа, задвижвана от изкуствен интелект, P20 Pro предлага на потребителите бързо и безпроблемно работещ смарт телефон. Основната камера прави висококачествени фотоси от ръка даже при ниско осветяване, което прави флагмана на Huawei едно от дребното устройства, способни на сходни фотоси без помощта на статив посредством AIS технологията на компанията. В допълнение на това потенциалът на батерията от 4000 mAh е един от най-високите на пазара сега. Когато всички тези неща бъдат събрани на едно място, се получава „ чудесна композиция от мощен хардуер, оптика и дизайнерско изкуство “ се споделя още в изказването на EISA.
Членовете на EISA са експертни медии от всички сфери на софтуерната промишленост от 27 страни, като всеки член дава своята експертиза за най-малко една от шестте експертни групи на EISA – снимка, мобилни системи, Hi-Fi, домашния аудио системи, системи за домашно кино и автомобилни системи.
Наградата за „ Най-добър смарт телефон на годината “ ще бъде публично връчена на Huawei на по време на формалната гала на EISA, която ще се организира в Берлин на 31 август в границите на известното софтуерно ревю.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР