След серия от отличия, флагманът на Huawei печели и най-престижната

След серия от отличия, флагманът на Huawei печели и най-престижната ...

Huawei P20 Pro печели приза на EISA „Най-добър смартфон на годината“.

След серия от отличия, флагманът на Huawei печели и най-престижната категория за мобилни устройства на световната медийна асоциация
Huawei Consumer Business Group бе наградена и от Експертната асоциация за образ и звук (EISA), съставена от представители на 55 от най-авторитетните технологични медии в света.

Huawei P20 Pro печели наградата на EISA в категорията „Най-добър смартфон за 2018-2019“, като от асоциацията отбелязват сериозното отношение на бранда към качеството и дизайна на неговите продукти, както и успешната история на компанията в проектирането на стилни и ефективни устройства. Това е шестото поредно издание на годишните награди EISA, в които има отличен продукт на Huawei, и първото, в което Huawei печели тази ултимативна топ категория.
„Най-голямата награда за нас е да създаваме устройства, които позволяват на потребителите да се забавляват и да се наслаждават на мобилната фотография. P20 Pro предлага множество функции и технологични нововъведения, които ни позволяват да запечатваме по най-добрия начин специалните моменти в живота ни“ сподели Ли Чангжу, вицепрезидент на бизнеса със смартфони в Huawei Consumer Business Group.
EISA посочи P20 Pro за смартфон на годината, тъй като според тях той е „най-добре разработеният, иновативен и технически усъвършенстван смартфон досега“.Членовете на експертната група смятат още, че Huawei P20 Pro е „чудесен спътник за всеки потребител и смартфон, задаващ стандартите в мобилната фотография“. Революционната тройна камера Leica може да се похвали с най-големия брой пиксели сред всички смартфони на пазара в момента. В допълнение на това тя предлага 3-кратно оптично и 5-кратно хибридно увеличение, както и иновативната технология на Huawei AI Image Stabilization (AIS).

Елегантният дизайн на Huawei включва почти невидими рамки и нови запленяващи цветове. Благодарение на цялостната си платформа, задвижвана от изкуствен интелект, P20 Pro предлага на потребителите бързо и безпроблемно функциониращ смартфон. Основната камера прави висококачествени снимки от ръка дори при ниско осветление, което прави флагмана на Huawei едно от малкото устройства, способни на подобни снимки без помощта на статив чрез AIS технологията на компанията. В допълнение на това капацитетът на батерията от 4000 mAh е един от най-високите на пазара в момента. Когато всички тези неща бъдат събрани на едно място, се получава „чудесна комбинация от мощен хардуер, оптика и дизайнерско изкуство“ се казва още в изявлението на EISA.
Членовете на EISA са експертни медии от всички сфери на технологичната индустрия от 27 страни, като всеки член дава своята експертиза за поне една от шестте експертни групи на EISA – фотография, мобилни системи, Hi-Fi, домашния аудио системи, системи за домашно кино и автомобилни системи.
Наградата за „Най-добър смартфон на годината“ ще бъде официално връчена на Huawei на по време на официалната церемония на EISA, която ще се проведе в Берлин на 31 август в рамките на известното технологично изложение.

Източник: kaldata.com