След седмици на тежки преговори Барселона и Интер са много

...
След седмици на тежки преговори Барселона и Интер са много
Коментари Харесай

Барса и Интер почти се разбраха за Лаутаро, липсва само един детайл

След седмици на тежки договаряния Барселона и Интер са доста покрай това да се схванат по прехвърлянето на Лаутаро Мартинес, твърди " Спорт " на днешната си основна страница.

Според изданието договорката ще стане факт за 60 млн. евро плюс двама играчи на каталунците. Липсва да се посочи единствено още един подробност - какъв да е вторият футболист в размяната с изключение на Артуро Видал. Смята се, че Интер желае това да е десен бек, като вариантите са Нелсон Семедо и Емерсон. Оттам избират да получат младия бразилец, който сега играе като преотстъпен в Бетис. За задачата Барса първо ще би трябвало да заплати 6 млн. евро на " вердибланкос " поради по-ранния завършек на наема му там. Семедо също е харесван от " нерадзурите ", само че високата му заплата и офертата на Манчестър Сити за него съставляват проблем.

#PortadaSPORT

Lautaro, OK

Solo falta un fleco pic.twitter.com/pTwuJTi1mi
— Diario SPORT (@sport) May 11, 2020
Очаква се прехвърлянето да бъде организиран до края на месеца, само че ще бъде разгласен на по-късен стадий, когато бъдат отворени границите, с цел да се подпише съглашението сред двете страни в Милано. Договорът на Лаутаро с Барселона пък се чака да бъде за четири сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР