След седмици на спекулации от различни посоки, Level-5 най-после разкри

...
След седмици на спекулации от различни посоки, Level-5 най-после разкри
Коментари Харесай

Level-5 потвърди, че се работи по следваща Ni No Kuni игра

След седмици на спекулации от разнообразни направления, Level-5 най-сетне разкри публично, че приготвя нова игра от света на Ni No Kuni. И както разбираме от изявление с президента на студиото, това ще се случи напълно скоро.

Наскоро японското издание Nikkei организира диалог с президента на Level-5 Акахиро Хино, който твърди, че света на Ni No Kuni ще продължи да се разраства със същия ритъм, както до момента. Следващата игра от поредицата ще излезе някъде след премиерата на кино лентата, който се приготвя по играта. Анимето по Ni No Kuni се чака да се появи в японските кина на 29-ти идващия месец. За страдание, дата за излизането на играта на Запад, няма. Емблематичното анимационно студио Ghibli, което взе участие в основаването на Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, няма директно присъединяване в аниме лентата, въпреки че, както към този момент видяхме от филмовия откъс към нея, художествения жанр е доста подобен със запазената марка на компанията. Освен това, музиката по кино лентата ще е написана не от кого да е, а от композитора на доста от филмите на Ghibli Джо Хисаиши.

Последната игра от поредицата, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, излезе преди година за платформите на Windows и PlayStation 4, събирайки извънредно положителни мнения. От Level-5 към този момент оповестиха, че предходната игра от света на Ni No Kuni, Wrath of the White Witch, ще направи своя дебют за Nintendo Switch тази есен – на 20.09.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР