След седмица пауза в мачовете от Шампионска лига, осминафиналите се

...
След седмица пауза в мачовете от Шампионска лига, осминафиналите се
Коментари Харесай

Футболни прогнози за Шампионска лига: Сигурните предложения във вторник

След седмица пауза в мачовете от Шампионска лига , осминафиналите се завръщат с два образно решени конфликта, откакто Тотнъм завоюва с 3:0 против Борусия Дортмунд, до момента в който Реал Мадрид си обезпечи триумф в Амстердам против Аякс. Но нашият екип от типстъри има две доста сигурни футболни прогнози за вас тъкмо в тези два дуела. Ето ги и тях:
22:00 часа: Борусия Дортмунд – Тотнъм
Настъпи време и за реваншите от 1/8-финалите на Шампионска лига, а с това и разпределението на тимовете за заключителната част от шампионата. Тотнъм направи сериозна крачка към четвъртфиналите в първия дуел, печелейки с безапелационното 3:0, а в този мач задачата пред Маурисио Почетино е само да не позволява да бъде пропукана защитата му. Победа за „ белите “ в този мач наподобява като съвсем неосъществим сюжет, защото отборът надали ще рискува да играе толкоз настъпателен футбол, а и на „ Сигнал Идуна Парк “ в никакъв случай не се играе елементарно. Борусия от своя страна безусловно ще търси успеха, а с това и головете, в случай че желае да се класира. Очертава се под напрежение мач, в който Борусия да дефинира темпото на игра, а успеха за „ жълто-черните “ е прекомерно евентуална.

Прогноза : Победа за Борусия Дортмунд с тъждество няма залог (1.46 коефициент), а по-рисковият залог е чиста победа за Борусия на коефициент 2.00. Има и оферта УВЕЛИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ ЗА МАЧА БОРУСИЯ - ТОТНЪМ на 7777.bg !
22:00 часа: Реал Мадрид - Аякс
Ако има едно несъмнено нещо във футбола, то е, че за Реал Мадрид остана само шампионата Шампионска лига, в който да отбрани задачата си. След две следващи загуби от Барселона вкъщи - мачове, в които " кралете " даже не се разписаха, идва среща, в която " белия балет " може да покаже на света, че сезонът за отбора не е завършил. Разликата в класите сред двата тима е ясна, а в първия дуел Аякс изпусна възможностите си да се добере до еднакъв или даже победа. Реал ще се опита да се реваншира на почитателите си със мощна игра и експресивен триумф, с което да започва една мощна серия в последните 2 месеца от сезона. " Лъвовете " имат доста проблеми в отбрана, тъй че може да се чака както голов театър, по този начин и високорезултатна победа на Реал Мадрид.
Прогноза : Победа за Реал Мадрид (коефициент 1.61). Възползвайте се и от 15% добавена облага за мача Реал Мадрид- Аякс в уеб страницата на Националната
лотария !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР