След седмица на интензивни спекулации, във вторник вечерта беше потвърдено,

...
След седмица на интензивни спекулации, във вторник вечерта беше потвърдено,
Коментари Харесай

Фърдинанд: Тен Хаг получи това, което искаше

След седмица на интензивни спекулации, във вторник вечерта беше доказано, че Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие. Емблематичният нападател даде шокиращо изявление пред журналиста Пиърс Морган, в което атакува йерархията на " алените дяволи "  и показа, че треньорът Ерик загар Хаг не го почита.

Говорейки по BBC Sport като част от отразяването на Световното състезание, някогашният съотборник на Роналдо Фърдинанд сподели, че има вяра, че и двете страни ще бъдат удовлетворени от резултата. „

" Мисля, че и двете страни ще бъдат удовлетворени в този момент. Той явно го направи с мисленето, че желае да се махне от клуба и не е удовлетворен. Той го направи доста ясно. Също по този начин мисля, че Тен Хаг получи това, което искаше в тази обстановка. И двете страни са щастливи.Продължете напред и това ще идната глава за Роналдо. Оттук нататък зависи каква е мотивацията. Шампионска лига ли е? Пари ли е? Мисля, че това ще бъде планувано отвън медиите, само че съм сигурен, че ще разберем след време ", разяснява легендата на " алените дяволи ".

Бяха сеизмични няколко часа на " Олд Трафорд " във вторник. Не единствено беше доказано напускането на Роналдо, само че и притежателите на Юнайтед, семейство Глейзър, оповестиха, че " изследват стратегически други възможности " за клуба - в това число евентуалната му продажба.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР