След сагата със Стийн Спийрингс от Валвайк още една трансферна

...
След сагата със Стийн Спийрингс от Валвайк още една трансферна
Коментари Харесай

Нова трансферна сага на Герена - Левски разбил конкуренцията за чех, но се появи проблем

След сагата със Стийн Спийрингс от Валвайк още една трансферна драма се оформя в селекцията на Левски. " Сините " може би ще би трябвало да платят въпреки всичко пари за чешкия национал Йозеф Хушбауер, научи Sportal.bg . Халфът на Славия (Прага) имаше увещание, че ще може да си тръгне като свободен сътрудник през зимата, само че след това след излезлите обществено информации за интерес от Левски и още няколко клуба, както и за визитата му до България преди няколко дни, президентът Ярослав Твръдик е решил, че клубът няма да пусне 29-годишния халф без трансфер и в този момент от управлението са поискали пари за полузащитника.

От " Герена " са приели на доверие думите на играча и неговите представители, че няма да му бъдат правени пречки, в случай че получи оферта, която да го одовлетворява, защото остават шест месеца до края на контракта му и не са изискали формален документ за позволение от страна на Славия.

Личното предпочитание на Хушбауер е да премине на " Герена ", откакто е получил чудесно предложение. В Чехия се спекулира за начална заплата 350 000 евро на година, увеличаваща се в идващите сезони. Това би го направил един от най-скъпо платените играчи в клуба в последните години. Хушбауер е получил оферти още от ЛАСК (Линц) и отбори от Дания и Турция, само че те са били доста по-ниски като условия. В Чехия се приказва, че Фортуна (Дюселдорф) също има интерес към играча, само че за момента Левски е най-близо до подписа му.

Хушбауер след два месеца навършва 30 години, като с изключение на за Славия е играл още за Каляри, Спарта (Прага), Баник (Острава), Прибрам, Виктория (Жижков) и Ихлава. За националния тим на Чехия има 18 мача и един гол. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР