След резултатите от тестовете на народните представители ще решим какво

...
След резултатите от тестовете на народните представители ще решим какво
Коментари Харесай

Караянчева: След резултатите от тестовете на депутатите ще решим какво да правим, нека каже и Мутафчийски

След резултатите от тестванията на народните представители ще решим какво да вършим. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка събитието, че депутатът Хасан Адемов се оказа инфектиран с ковид.
На въпрос дали е допустимо ли е депутатите да са сложени под 14-дневна карантина и това да осуети актуализацията на бюджета, ръководителят на Народното събрание разяснява, че ще се реши на следващия ден. " Ще беседваме с проф. Мутафчийски, ще решим на следващия ден като излязат тестванията ", добави още Караянчева.
" Утре няма да има Комисия по бюджет и финанси. Утре Комисия по бюджет и финанси няма да има. Ще работим съгласно обстановката. Виждате, че можем доста бързо да се организираме за съвещание на Народното събрание. Дай Боже всички проби да са отрицателни. Утре ще решим по кое време да бъде следващат комисия, идващото съвещание. Не ни пречи сутринта да се съберем в 8.30, с цел да организираме нещата за прегледа и тестуването, а по-късно да се съберем и да забележим каква ще е обстановката със съвещанието в пленарна зала и в комисиите ", добави още ръководителят на Народното събрание.
На въпрос какъв брой от депутатите би трябвало да бъдат инфектирани, с цел да се спре работата на Народното събрание, Караянчева отговори: " Нищо не мога да кажа. Нека председателският съвет да реши и несъмнено Националният действен щаб при проф. Мутафчийски. Чух се с премиера, чух се и с министър Горанов, с цел да уточним нещата с актуализацията на бюджета ", добави още Цвета Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР