След решение на политическите партии независимият общински съветник Борис Бонев

...
След решение на политическите партии независимият общински съветник Борис Бонев
Коментари Харесай

Борис Бонев е отстранен от председателския съвет на СОС


След решение на политическите партии самостоятелният общински консултант Борис Бонев е отхвърлен от председателския съвет на Столичния общински съвет.

Председателският съвет е съвещателен орган, в който вземат участие представители на всички политически сили, които дефинират дневния ред и целите на СОС.

В оферти нов устав за работа всеки общински консултант има право да бъде предлаган и избиран за зам.-председател, в случай че за него гласоподават повече от половината съветници. Така на процедура Борис Бонев имаше късмет да стане зам.-председател на Съвета.

Организацията “Спаси София” приема решението като явен знак, че партиите на властта имат предпочитание да диктуват дневния ред зад тила на обществото.

„ За нас бе неприятна изненада държанието на партиите от „ Демократична България “, които избраха да работят с ГЕРБ, което към този момент се е случвало, само че и с Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация и Атака. Именно членовете на „ Демократична България “ упорстваха Борис Бонев да не бъде част от председателския съвет, с което ръководещите драговолно се съгласиха”, показват от организацията.

„ Спаси София “ е открита и толерантна организация, която не се занимава с котерийни ползи и ще се концентрира върху това, което постоянно е можела най-добре. Ще продължим да пазиме ползите на града и софиянци, да предлагаме решения и планове за неговото развиване, по този начин както го вършим от 10 години. Защото за нас София не е стълба за политическа кариера, а идея в сърцата ни! “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР