След ремонтите на ремонтите по "Цариградско шосе", по бул." Дондуков"

...
След ремонтите на ремонтите по "Цариградско шосе", по бул." Дондуков"
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: София може да бъде като другите европейски столици

След ремонтите на ремонтите по "Цариградско шосе ", по бул. " Дондуков " и по "Граф Игнатиев " малко на брой се обогатиха персонално за сметка на милионите поданици на столицата. Моделът на ръководство на София е смален модел на ръководството на страната. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Северния парк, в София, където се срещна с жители дружно с претендентите за евродепутати от "БСП за България " Петър Витанов, Цветелина Пенкова и проф. Мариела Модева.

Тя означи още, че при 1.7 милиарда лева бюджет все не стигат благоприятни условия за подкрепяне на младите фамилии с детски градини. "Едно бъдещо, друго ръководство би трябвало да стартира със строителство на детски градини. Голяма детска градина коства 5 млн. лв.. Нищожна сума за големия бюджет, само че жизненоважна за младите софиянци. Ще кажат- това не е европейска тематика, само че демографската злополука е в най-висша степен европейски въпрос ", разяснява Нинова.



Според нея крайните софийски квартали са изцяло забравени. Тя посочи, че районните разлики са европейска тематика, другояче кохезионната политика би се обезсмислила. "Крайно време е районните кметове да имат независим бюджет, а не да зависят от благоволението на кмета. Както Борисов раздава парите, събрани от налозите на хората, по свое убеждение, по този начин кметът и общинският съвет вземат решение на кой регион какви средства да дадат, по персонална преценка ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия.



Тя зададе въпроса- това, че дишаме най-мръсния въздух в Европа каква тематика е? "Зелени площи и прекъсване на раздадените под масата позволения за строежи- вид "Артекс "- са единствено част от решенията. Борбата с монополите е европейска политика, само че у нас те се ширят безнаказано. Правила вместо персонални ползи могат да се наложат на монополистите Софийска вода и Топлофикация. Но това е моделът- слепване на властта с олигархията, корупция и безвластие. Този модел може да се промени на 26 май, с номер 18 в интегралната бюлетина ", прикани Корнелия Нинова. Тя добави, че сме на прага на европейски избори, които могат да трансформират Европа и България.

"Искаме европейски австрийски честен стандарт, а не герберски. За една оставка за корупция на съдружен партньор- европейският политик от ЕНП, канцлерът Курц, разгласи предварителни избори. За седем оставки за корупция в ГЕРБ- българският политик от ЕНП Борисов съобщи: „ и да изгубя изборите, няма да подам оставка “. Разликата е явна. Ето за какво твърдим, че ГЕРБ ни отдалечават от Европа и европейските полезности. И това би трябвало и може да се промени на 26 май ", заключи Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР