След рекордния успех на нейния късометражен филм All Too Well

...
След рекордния успех на нейния късометражен филм All Too Well
Коментари Харесай

„Ново творческо пътешествие“: Тейлър Суифт става режисьор

След рекордния триумф на нейния късометражен филм " All Too Well " с присъединяване на Сади Синк и Дилън О`Брайън, Тейлър Суифт придвижва режисьорския си гений на сребърен екран.

Иконата на поп културата е написала и е подготвена да режисира първия си пълнометражен филм със студиото „ Searchlight Pictures “, спечелило Оскар, осведоми Variety.

„ Тейлър е актьор и повествовател в едно.За нас е същинска наслада и привилегия да си сътрудничим с нея, до момента в който се впуска в това вълнуващо и ново креативно странствуване “, споделиха президентите на „ Searchlight “ Дейвид Грийнбаум и Матю Грийнфийлд в изказване.

Сиуфт е режисирала и свои лични музикални видеоклипове, като тези към песните „ The Man “ от 2019 година,„ Anti-Hero “ и „ Bejeweled “. Тя също е влизала в обувките на герои във филми като „ Свети Валентин “, „ Котки “ и „ Амстердам “ през годините.

Въпреки че детайлностите за идния й игрален филмзасега се пазят в загадка, съставлява голям интерес да се види какво Тейлър ще покаже на огромния екран като сценарист и режисьор.

„ Прави се най-великият филм на всички времена. Режисьорът и сценарист Тейлър се реалокира на огромния екран, с цел да направи своя пълнометражен режисьорски дебют.#РежисьорТейлърСуифт “, разгласи изпълнителката в Инстаграм профила си.

Миналия месец Суифт се трансформира внай-награждавания актьор в историята на AMA с 40 победи в кариерата. Тяспечели във всичките шест категории, за които беше номинирана, в това число реализатор на годината, най-високото отличие за вечерта на американските музикални награди.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР