След редовното заседание на Коалиционния съвет на управляващите финансовият министър

...
След редовното заседание на Коалиционния съвет на управляващите финансовият министър
Коментари Харесай

Владислав Горанов: 1000 лв. за Гражданска отговорност е спекулация

След постоянното съвещание на Коалиционния съвет на ръководещите финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че е обяснил на премиера и на другите участници в съвещанието, че няма спор за увеличение на цената на застраховката " Гражданска отговорност " до 1000 лева По думите му сходна тематика е нечиста сделка, която цели единствено основаване на публично напрежение.

Владислав Горанов, министър на финансите: Запознах съдружните сътрудници и премиера с фактическото положение по отношение на главните тематики, свързани с недоволството на българските жители в последните дни. Информирах ги, че цена 1000 лева за " Гражданска отговорност " не стои на дневен ред и сходна тематика е нечиста сделка, която цели единствено основаване на публично напрежение.

Владислав Горанов сподели още, че ще продължи работата по прецизиране на текстовете в наредбата на Комисията по финансов контрол за въвеждане на системата " бонус-малус ". По думите на финансовия министър увеличението на налога за старите коли поради включването в него на екологичен съставен елемент ще бъде в рамките сред 6-10 лева на година, което съгласно него не е чак такова финансово задължение поради опита на България да осъществя екологични политики за изчистване на въздуха.

 Цветан Цветанов: България няма да се причислява към пакта за миграция на Организация на обединените нации Цветан Цветанов: България няма да се причислява към пакта за миграция на Организация на обединените нации
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че митингите са демократично право на всеки, стига да не се нарушава закона. Ко...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР