След развода си Станимир Гъмов изкара няколкомесечна връзка със своя

...
След развода си Станимир Гъмов изкара няколкомесечна връзка със своя
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Ето Защо Станимир Гъмов Изчезна От Светлината На Прожекторите! Истината Ще Ви Потресе, Не И Това!

След развода си Станимир Гъмов изкара няколкомесечна връзка със своя колежка от артистичните среди, както и къс флирт с фолкпевицата Преслава, само че от този момент персоналният му живот е в безспорен застой – издават пред „ Уикенд “ негови близки.

Говори се, че Станимир Гъмов си поискал през новата година най-накрая да срещне любовта и се заел съществено със задачата да си откри другарка. Актьорът си заречен да ограничи алкохолните запои, които постоянно провел с другари, и да се огледа за някоя подобаваща жена.

„ Ставам нов човек “ – зарекъл се артистът, който след развода си по този начин и не завърза съществени връзки с друга, а самотата към този момент му дотегнала. С някогашната си брачна половинка Ани артистът се раздели след цели 11 години взаимно общуване. Разлъката настъпила по нейно гледище, а той е признавал, че до ден сегашен усеща огромна виновност за неуспеха на брака им.

Станимир Гъмов отхвърля да разкрие каква е точната причина за развода, само че съгласно осведомени любовта му към чашката принудила Ани да си стегне багажа и да го напусне. Драматичните събития в оня миг неизбежно се отразили върху сина им Иван, само че момчето към този момент е привикнало с обстоятелството, че родителите му са разграничени, и дори насърчавало татко си да си откри нова половинка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР