След развода с Тишо, от който минаха цели пет лета,

...
След развода с Тишо, от който минаха цели пет лета,
Коментари Харесай

Венета Райкова удари дъното: Измисли си връзка с руски олигарх с яхта и частен самолет!

След развода с Тишо, от който минаха цели пет лета, Венета Райкова един път не е посочила действително някой нов мъж до себе си. За разлика от преди обаче, тя реши тотално да смени плочата. Докато преди време твърдеше, че животът й е прелестен без мъже, връзки и прочие, и че гледа единствено сина си и личната си приятност от всекидневието, то към този момент го раздава съдбовна изкусителка.

Райкова шашна всички като съобщи в нета, че публикациите за нея и младите момченца, с които спи, са небивалица. Измислица била и ревността й към новите връзки на Тихомир Георгиев, тъй като, видиш ли, тя от две години имала освен постоянен мъж до себе си, а същински олигарх. Руски олигарх, както сама загатва в писанията си.

" Толкова ли не видяха някои хора, че от две години пея съветски сантиментални ресни в своите сторита и качвам фрагменти от първокласни яхти и частни самолети на фона на красиви залези. Е, какво ви приказва това?! ", смигва Венета и прибавя, че била пускала и фотография на мъжка ръка с татуировки.

Тези прояви биха минали за естествени в случай че ставаше дума за Facebook профила на някоя тийнейджърка, само че не и на 48-годишна жена. Затова и мнозина не скриха насмешката си от райковите излияния и напъни да си прави самореклама.

" То не е и смешно, а тъпо. Не стига, че си смени физиономията с фотошоп и корекции, а в този момент и богаташи си измисля. Като толкоз те обича тоя милионер, като сте дружно от две години, що не го покажеш един път, бе?! Женен ли е, или въобще не съществува другаде, с изключение на във фантазията ти?! ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР