След развода с Брад Пит, 44-годишната Анджелина Джоли е започнала

...
След развода с Брад Пит, 44-годишната Анджелина Джоли е започнала
Коментари Харесай

Анджелина Джоли има романтична връзка със своя колежка

След развода с Брад Пит, 44-годишната Анджелина Джоли е почнала връзка със звездата от сериала " Светът на Дивия Запад " Евън Рейчъл Ууд, написа " Уомънс Дей ".

Изданието отбелязва, че Ууд, известна с ролята си на сетивен андроид, се е трансформирала в новото въодушевление на Джоли. Журналистите са научили за този разказ от другари на Анджелина.

Сменилата 55-годишния Пит с 32-годишна актриса Анджелина и по-рано е забелязвана в еднополови връзки от актьорската колегия. Така през 1996 година, по време на фотосите на „ Фалшив огън “, тя има спекулация с нейната снимачна партньорка Джени Шимицу . Джоли удостовери тези връзки обществено.
 
Angelina Jolie Dating?
— Gossip Cop (@GossipCop)

От своя страна през 2011 година Ууд разгласи обществено бисексуалните си желания . Това се случи малко след раздялата ѝ с Мерилин Менсън . Евън даже съумя да се сгоди за шокиращия рок артист, само че сватбата не се случи поради различия.

Сега двете известни актриси взеха решение да пренесат дългогодишното си другарство във връзка от друго естество . Според Инсайдер Джоли и Ууд са хвърлили око една на друга от дълго време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР