След развода на Ани Салич със сръбския й съпруг Бранко,

...
След развода на Ани Салич със сръбския й съпруг Бранко,
Коментари Харесай

Разводът подмлади Ани Салич! Отслабна с 10 кг и разцъфна

След развода на Ани Салич със сръбския й брачен партньор Бранко, тв водещата безусловно сияе от благополучие. Новинарката се е трансформирала до неразбираемост и е отслабнала с над 10 кг, видяха и феновете на Нова телевизия. Тя води излъчванията необятно усмихната и ведра. От постоянно намръщената и високомерна Ани не е останала и диря, писа „ Уикенд “.
Освен на държанието си, Салич е обърнала внимание и на външния си тип. Веднага след развода новинарката се заела със заличаването на всички белези, които времето е оставило като отпечатък върху кожата й. Тя се подложила на скъпоструващи процедури за подмладяване, с помощта на които към този момент наподобява с десетина години по-млада. Лицето й към този момент е меко и опънато, а от загрозяващите го бръчки няма и диря.

Пръв смяната в нея забелязал екранният й сътрудник Ники Дойнов. Той не се забавил да раздуха в нюзрума, че колежката му се е тунинговала.

„ Ани е в страхотна форма. Върна си живеца, който бе позагубила около сложния си брак. Последните 10 години бяха същински призрачен сън за нея. Тя търпеше Бранко основно поради децата, само че в този момент постави завършек на мъчението”, радват се колежките й.

Журналистката към момента няма нов мъж до себе си, само че признава, че не й би трябвало и желае краткотрайно да се любува на свободата си. Изританият Бранко се опитвал отново да я приласкае, само че този път говорителката била непреклонна, че за нищо на света няма да го допусне отново в живота си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР