След разследването на „Биволъ” за злоупотреби с европари и ареста

...
След разследването на „Биволъ” за злоупотреби с европари и ареста
Коментари Харесай

„Джи Пи Груп”: Заместват ни в манипулация

След следствието на „ Биволъ” за злоупотреби с европари и ареста на публицист от онлайн изданието, строителната компания „ Джи Пи Груп” популяризира публична позиция, с която изрично отхвърля да е забъркана в противозаконни практики. Тя упрекна медията, че борави с „ откровени операции и погрешни твърдения”.

От компанията акцентират, че юридическите лица, упоменати в „ избрания като „ следствие " материал” в никакъв случай не са били част от групата, а „ Джи Пи Груп” само е имала договорни връзки с тях. Освен това, компанията била единствено наемател в постройката на бул. „ Черни връх” 59А и „ не може да е виновна за активността на който и да било от другите наематели”.
Български и румънски публицист бяха арестувани у нас поради тяхно следствие Димитър Стоянов от „ Биволъ ” и Атила Биро от „ Райз проджект Румъния ” работили по получен сигнал за изгаряне на уличаващи документи, свързани с следствие на компанията „ Джи Пи Груп ”
„ Нито в последните два дни, нито когато и да било от компанията не са изнасяни, горени и закопавани никакви документи”, настояват от „ Джи Пи Груп” по отношение на ареста на Димитър Стоянов и румънския му сътрудник Атила Биро след подаден от тях сигнал за опит за заличаване на документи отвън София.
Новината за арестуваните у нас проверяващи публицисти обикаля света Димитър Стоянов и Атила Биро работеха по материал за измами с европари
„ Настояваме способените държавни органи да проверяват изнесените от Биволъ.бг „ доказателства “, с цел да стигнат до истината за действителните цели на сходни журналистически „ разследвания”, пишат от сдружението, с което шефът на „ Лукойл България” Валентин Златев отхвърля да има общо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР