След разследване и предприета специализирана полицейска операция, в момент на

...
След разследване и предприета специализирана полицейска операция, в момент на
Коментари Харесай

Арестуваха трима пласьори на дрога в София

След следствие и подхваната профилирана полицейска интервенция, в миг на предложение на дрога на територията на хипермаркет в столицата, са арестувани трима столичани – двама 35-годишни и един на 33 години Действията са осъществени от чиновници на бранш „ Наркотици “ в ГДНП и сътрудниците им от Пето районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи, под наблюдението на прокуратурата.

Тримата арестувани били засечени в два автомобила и при типа на служителите на реда създали несполучлив опит да избягат. При последвалите процесуално – следствени дейности в една от колите е открит кашон с 6 плика с тревиста маса, подготвени за обмен - по предварителни данни веществото е нова дизайнерска дрога, наречена Пика, която е извънредно нападателна и рискова.

След претършуване в домовете на арестуваните криминалистите намерили везна, вакуум машинка, бяло прахообразно вещество, реагиращо на кокаин и разпределено в разнообразни разфасовки.

И тримата са с престъпни регистрации за взломни обири и опиати, като един от двамата 35-годишни е разгласен за търсене с влезнала в действие присъда. Според събраните досега данни те са се занимавали с произвеждане и разпространяване на опиати. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а материалите са докладвани на прокуратурата.

С прокурорско предписание на двама от арестуваните мярката за задържане е удължена до 72 часа, а търсеният е предаден на Главна дирекция " Изтърпяване на наказванията ". Работата по документирането на незаконната им активност продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР