След разрастването на шпионския скандал управляващите призоваха службите да си

...
След разрастването на шпионския скандал управляващите призоваха службите да си
Коментари Харесай

Политическите сили коментираха с първи коментари по шпионския скандал

След разрастването на шпионския скандал ръководещите приканиха службите да си правят работата.

От Българска социалистическа партия се оповестиха в отбрана на русофилите в България, само че не разясниха всъщност тематиката с военачалник Решетников.

Премиерът изрично разграничи дейностите на изпълнителната власт от тези на службите: „ По шпионския скандал да кажа, че се пробват да се слагат на една повърхност връзките ни с Русия. Не виждам никакво съображение. Когато съветски олигарси, давам образец, се пробват да вършат планове, обвързвано с нашия военно-промишлен комплекс, нашите служби работят дружно с партньорски други служби и го прави прокуратурата. Аз нямам никаква роля в този процес”, сподели Бойко Борисов.
И Константин Малофеев – личност нон грата у нас за 10 година Сотир Цацаров акцентира, че следствието за шпионаж не е офанзива против русофилите у нас
В Народното събрание Корнелия Нинова в началото даде обещание коментар за изказванията на Николай Малинов в предаването „ Тази сутрин” за среща с ген. Решетников, само че след това съобщи, че не е гледала изявлението на изявлението.

Час по-късно отговори по този начин: „ Нямам визия кой на кого какви телефони е раздавал. Многократно съм коментирала случая с Решетников и нямам какво ново да ви кажа”.

От „ Атака”, чийто кандидат-депутат беше Николай Малинов, пък нападнаха Корнелия Нинова, припомняйки нейни думи от 2016 година
Николай Малинов: Квалификацията „ разузнавач ” е обидна за мен Председателят на придвижване „ Русофили ” съобщи извънредно пред bTV, че познава Константин Малофеев, само че не е взимал пари от съветския олигарх
„ Няма да разясня лъжите на подкупен руснак, изпъден от неговата секта. Това във връзка с Решетников”, съобщи Десислав Чуколов.

От НФСБ предложиха да почитаме мнението на службите.

„ Геополитическа опасност са огромните енергийни проекти”, съобщи Валери Симеонов.

От Движение за права и свободи и ВОЛЯ през днешния ден резервираха безмълвие по шпионския скандал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР