След разпада в отношенията между Huawei и Google, по всичко

...
След разпада в отношенията между Huawei и Google, по всичко
Коментари Харесай

Huawei привлича приложения за собствената си алтернатива на Play Store

След разпада в връзките сред Huawei и Гугъл, по всичко проличава, че китайският производител ще би трябвало да заложи на лична оперативна система и личен магазин за приложения за бъдещите си Mate 30 смарт телефони.
 Huawei, абсурдът със Съединени американски щати и за какво компанията не може да сътвори лична опция на Android
Защо Huawei не може да сътвори лична опция на Android

Мисията е (почти) невъзможна още през цялото време

Вчера XDA разгласява имейл, който Huawei е разпратил до огромен брой компании, призовавайки ги да основат версии на мобилните си приложения, които могат да бъдат свалени от AppGallery - личната опция на Play Store на Huawei.

В имейла Huawei оповестява, че AppGallery е конфигуриран на всичките 350 милиона апарати, които компанията е продала през последните две години, и се радва на 270 милиона дейни консуматори всеки месец.

Китайският колос дава обещание да обезпечи цялостен достъп и поддръжка за приложенията, и кани фирмите да се причислят изцяло гратис към Huawei Developer обществото, което наброява 560 000 разработчици на програмен продукт от целия свят.

Всичко това значи, че Huawei надалеч не се предава под напора на възбраните, наложени от Съединени американски щати, и ще направи всичко допустимо, с цел да продължи да създава функциониращи смарт телефони.
 Гугъл: възбраната на Huawei e рискова за всички
Гугъл: възбраната на Huawei e рискова за всички

Как ограниченията на Съединени американски щати могат да имат противоположен резултат
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР