След разочарованието, което Левски изживя във финала за Купата на

...
След разочарованието, което Левски изживя във финала за Купата на
Коментари Харесай

Няма време за синьо униние, иде важен мач с хегемона

След разочарованието, което Левски изживя във финала за Купата на България, в този момент „ сините “ са изправени пред значима аудиенция на Лудогорец в Разград довечера от 20.30 часа. Момчетата на Делио Роси се борят да запазят третото място, с цел да играят в баража за Лига Европа против класиралия се на седмото място в Първа лига. Гостуването против първенците става още по-ключово за столичани след вчерашната победа на Ботев Пловдив над Берое, която би могла да усили задатъка на "сините " пред старозагорци до 5 точки при два оставащи кръга.

Междувременно дуелът, който ще може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио, ще предходи шампионския ваучър на „ орлите “ на „ Лудогорец Арена “. Както е известно, „ зелените “ си осигуриха седмата поредна купа, няколко кръга по-рано, а в този момент се чака тържествено да вдигнат трофея.

В класирането преди конфликта Лудогорец е неосъществим на върха с 85 точки. Левски е трети с 60 пункта, на два пред преследвача си Берое, който има дуел с Ботев.

В седмицата преди мача стана ясно, че в редиците на първенците се завръща Димо Бакалов, а Димитър Димитров разгласи, че остава отпред на отбора и през новата акция.

В лагера на столичани Делио Роси е изправен пред по-сложна задача освен поради залога на срещата, само че и заради обстоятелството, че има кадрови проблеми. Трима съществени играчи са осъдените при „ сините “ след финала за Купата. Става дума за Хали Тиам, Жорди Гомес и Хомар Ейолфсон.

Предходната среща сред Левски и Луодгорец приключи в минимална победа за първенците с 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР