След разкритията за хаоса в националната болница по хематология в

...
След разкритията за хаоса в националната болница по хематология в
Коментари Харесай

Още истории от хематологията в „Събуди се“

След разкритията за хаоса в националната болница по хематология в „ Събуди се “, Миролюба Бенатова показва още истории от болничното заведение. Пет години след гибелта на пациентка, околните й още чакат прокуратурата да постанови има ли отговорен. Темата ще бъде продължена от журналистката в съботното издание на предаването.

Ива Софиянска- Божкова ще надникне в магичния свят на Астор , само че този път през очите на неговата щерка - Арус. Как се става дизайнер на международно равнище и какво е лицето на Холивуд от близко – отговорите от Ари, както я назовава татко й, в рубриката „ Говори с Ива “.

Галя Щърбева ще запознае феновете с швейцарски предприемач , решил да направи сериозна инвестиция в България. Марсел живее в българската провинция от 3 години и към този момент е вложил към 1 млн. лв. в козеферма. В рубриката „ Да хванеш гората “ ще научим какво е за един чужденец да прави бизнес в България и заслужава ли си да инвестираш средства в подобен сложен бизнес като отглеждането на животни.

Разказ за динамичността в живота и на сцената. С тези думи Мариян Станков-Мон Дьо разказва срещата си с артиста Калин Врачански . Въпреки че неговата звезда изгря в киното, той доста мощно участва и в театъра. Калин е артист със личен сътрудник и в никакъв случай не прави взаимни отстъпки с функциите си. В неделя феновете ще видят другите лица на Калин Врачански, който е влюбен, който се опасява от самотата, който не стопира да мечтае.

Краси Боев показва най-сексапилната спортна съдийка в света. Пролетина Величкова се е заела с нелеката задача да управлява участниците в един от сложните спортове, какъвто е снукъра.-->

На Мира Иванова в събота гостува индивидът, за който всички приказват – Валентин Кулагин . От първо лице - за равносметка след няколко дни, отвън къщата на Vip Brother и има ли засегнатост от вота на публиката.

В неделя феновете ще се разсънят в компанията на новата водеща Мартина Ганчева. Брекзит: ще има ли бракоразвод без договорка – това ще разиска с публицистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров , които на 5 ноември започват в ефира на NOVA публицистичното предаване „ Плюс-минус. Коментарът след новините “.

Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР