След разкритието как слепи по документи братя от Долни Дъбник

...
След разкритието как слепи по документи братя от Долни Дъбник
Коментари Харесай

Скандал! "100% слепият" ромски големец от Долни Дъбник пак прогледна ВИДЕО

След разкритието по какъв начин слепи по документи братя от Долни Дъбник карат първокласните си коли, един от тях бе засечен да пазари с обсег, без непозната помощ, оповестява trafficnews.bg

Хванатият в крачка Горан Станев за пръв път реши да приказва, откакто бе показан по какъв начин се оправя и зад кормилото.

От новите фрагменти се вижда по какъв начин той няма потребност от помощ в магазина. Преди седмица пък, дружно с брат си Станьо Маринов, играеха в казино.

По нищо не проличава, до момента в който ръчкат ротативките, ромите от Долни Дъбник да са незрящи и да им би трябвало компаньон. Горан Станев обаче твърди, че с брат му имат потребност от 100 % помощ. По думите му, специалистите също удостоверяват това мнение. Не отхвърля обаче, че е карал автомобил без брошура.

В изказване за медията Горан съобщи: Попитайте специалистите, те са си дали мнението. Аз имам диагноза и решение. Защо не питате лекарите? Те са се подписали на документите, от които е ясно, че имаме че имаме потребност от тази помощ. Аз постоянно се движа с компаньон.

Може да попитате хората в Долни Дъбник и те ще го потвърдят.

На въпрос дали гледа вести и е видял какъв брой майки, а и освен, стачкуват, защото децата им са на легло и в действителност се нуждаят от 100% непозната помощ, той още веднъж дава отговор: "Попитайте специалистите ".

После изрично отхвърли да е платил за подправена диагноза. Кадрите обаче демонстрират друго.

„ Виждат и се оправят сами, освен в
казината, само че и в нощните заведения и на всички публични места. Нямат никакви проблеми “, описа чиновник на едно казината, в които двамата братя са постоянни гости.

Прокурорската инспекция против тях забуксува точно поради неналичието на изрично лекарско мнение какви проблеми с очите имат братята, които към този момент имат присъди за пране на пари, само че те пък не са влезнали в действие, тъй като се чака да се произнесе Върховният касационен съд.

Още един път се демонстрират обстоятелства по отношение на слепотата на Горан Станев и брат му, с цел да помогне на 12-те лекари, които би трябвало да изготвят експертизата, която необяснимо се бави.

На базата на мнението на дузината специалисти прокуратурата би трябвало да реши дали да повдигне обвинявания на Горан и Станьо Маринови, за които има подозрения, че са издействали пред ТЕЛК документи за неработоспособност с подправени проучвания.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР