След раздялата с Джъстин Бийбър, Селена Гомес се отказа от

...
След раздялата с Джъстин Бийбър, Селена Гомес се отказа от
Коментари Харесай

След годежа на Бийбър, Гомес се замисля за половинка

След раздялата с Джъстин Бийбър, Селена Гомес се отхвърли от любовните интриги. Певицата разгласява много фрагменти от свои почивки с другари и сподели на почитателите си, че се усеща изцяло щастлива, само че дали в действителност е по този начин...

Нейна близка другарка споделя, че звездата в действителност не може да откри забавен мъж и претърпява този факт, написа OK Magazine.

Селена се притеснява, че в никакъв случай няма да има връзка с някой, по-добър от Джъстин Бийбър. Тя мисли, че никой не може да покори нейното сърце, както той го направи “, разяснява близкият човек на Гомес.

Източникът прибавя, че Селена е харесвала безусловно всичко на Джъстин – неговата осанка, половост, гений и разсъдък. Певицата в действителност не била във екстаз, че някогашният й любим по този начин бързо почнал сериозна връзка с Хейли Болдуин и даже й направил предложение.

На нея й е мъчно да гледа по какъв начин той продължава напред. И въпреки всичко този годеж с Хейли предиздвикал и Селена да се замисли да си откри половинка.

През февруари тази година в връзките на Бийбър и Гомес цареше идилия. Те изкараха отлично в Ямайка, където се състоя сватбата на бащата на артиста.

Папараци ги фотографираха по какъв начин двамата закусват и се разхождат. Внезапно артистите се разделиха, а след няколко краткотрайни афери Бийбър реши, че Хейли е дамата на живота му.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР