След раздялата по взаимно съгласие със Славиша Стоянович, Левски вече

...
След раздялата по взаимно съгласие със Славиша Стоянович, Левски вече
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев е новият треньор на Левски

След раздялата по взаимно единодушие със Славиша Стоянович, Левски към този момент е договорил новия треньор на отбора. Става дума за трикратния първенец на България с Лудогорец Георги Дерменджиев, който се е схванал с шефа Павел Колев за 6-месечен контракт с алтернатива за продължаването му за 2 години.
Промяната съгласно организация " Спортал " става факт от през днешния ден. Договорката е станала в среднощ. Дерменджиев ще замине в най-скоро време за Агия Напа, където тимът е на зимен лагер до 9-и февруари. Той ще дебютира отпред на " сините " на 25 януари против китайския Хенан.
ОФИЦИАЛНО: ЛЕВСКИ ИМА НОВ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ
64-годишният пловдивчанин е измежду най-успешните български треньори в по-новата история на родния футбол. Не е единствено това повода Левски да избере него. В клуба имат желание да трансформират тактиката си и отсега нататък ще градят гръбнак в тима, формиран от български футболисти.
Дерменджиев изведе Лудогорец до шампионската купа в три следващи сезона - 2014/2015 година, 2015/2016 година и 2016/2017 година Спечели и Суперкупата на страната през 2014 година. Той е вторият роден треньор след Станимир Стоилов, който вкарва наш тим в групите на Шампионска лига. Той обаче е първият, вкарал български тим два пъти в групите на най-престижния европейски клубен шампионат. Пловдивчанинът е единственият роден треньор, записал победа в групите на Шампионска лига. Това се случи през 2014 година при триумфа с 1:0 над Базел. Той е и единственият, съумял да изведе наш тим от групите на шампионата - прави го през 2016 година. За последно експертът работи в Казахстан, където водеше Ордабаси, (Шимкент), само че напусна поради неизплатени заплати през лятото на 2018 година. Сред аргументите да бъде определен от Колев и околните до него хора са опитът му, футболът, който практикуват тимовете му, познанията му в българския футбол и уменията му да работи както с чужденци, по този начин и с млади български играчи. Дерменджиев изведе Лудогорец до шампионската купа в три следващи сезона - 2014/2015 година, 2015/2016 година и 2016/2017 година Спечели и Суперкупата на страната през 2014 година. Той е вторият роден треньор след Станимир Стоилов, който вкарва наш тим в групите на Шампионска лига. Той обаче е първият, вкарал български тим два пъти в групите на най-престижния европейски клубен шампионат. Пловдивчанинът е единственият роден треньор, записал победа в групите на Шампионска лига. Това се случи през 2014 година при триумфа с 1:0 над Базел. Той е и единственият, съумял да изведе наш тим от групите на шампионата - прави го през 2016 година.
За последно експертът работи в Казахстан, където водеше Ордабаси, (Шимкент), само че напусна поради неизплатени заплати през лятото на 2018 година. Сред аргументите да бъде определен от Колев и околните до него хора са опитът му, футболът, който практикуват тимовете му, познанията му в българския футбол и уменията му да работи както с чужденци, по този начин и с млади български играчи.
Какви тъкмо са аргументите Стоянович да загуби предпочитание за работа в Левски вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР