След ръцете дойде ред на главата - на съветския войник

...
След ръцете дойде ред на главата - на съветския войник
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: МОЧА си отива - ръка по ръка, крак по крак, глава по глава

След ръцете пристигна ред на главата - на руския боец от спорния Паметник на Съветската войска, по-известен като МОЧА. Демонтирането продължава.

На фона на разгневените БСП и " Възраждане ", които съумяха да провалят съвещанието на Народно събрание в четвъртък.

За облика на руския боец е театралничил българин, освен това недолюбван от новата власт. Иронично.

Парламентът не работи в четвъртък, без съвещание се обрисува и в петък - по неразбираеми аргументи, само че с някои съмнения, че всичко е по искане на Движение за права и свободи. Държавният бюджет, както и двата така наречен дребни бюджета, на ДОО и НЗОК, си чакат реда.

Премиерът Денков призна от Брюксел, че Унгария е поставяла условия на България като е обвързвала Шенген с премахването на таксата за съветския газ.

Владимир Путин даде в четвъртък пространната си годишна конференция в края на годината, в която отново разгласи, че в Украйна няма да има мир, до момента в който не бъдат реализирани задачите на Русия.

Руски дронове нарушиха въздушното пространство на Румъния.

 Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР