След раждането на дете, жените са склонни да наддават на

...
След раждането на дете, жените са склонни да наддават на
Коментари Харесай

Тази брюнетка беше призната за най-красивата жена на света, но я вижте на какво прилича днес!

След раждането на дете, дамите са склонни да наддават на тегло. Много е мъчно за известни персони, които постоянно са на обществено място. Особено, в случай че преди появяването на бебето са били слаби и по-привлекателни.

Айшвария Рай е родена в елементарна индийска фамилия, тя има по-голям брат. След раждането й, фамилията се реалокира в Мумбай, където децата прекарват детството си.



В учебно заведение тя е отлична ученичка, обичала е танцуването и класическата музика.

Аш е видяна поради хубостта и жизнеността й и станала известна измежду нейните съученици.



След като приключва, постъпва в университета, където учи архитектура. След като приключва, момичето стартира да работи в организация за модели.

През 1994 година взе участие в събитие, което мощно повлиява на бъдещия живот на момичето. След това става носителка на купата в състезанието " Мис Свят ".



Момичето беше обсипано с оферти за реклами и киното. Айшвария става лице на Pepsi рекламна акция в Индия, а по-късно се снима в реклама на Dio, Chanel и се появява на корицата на списание Vogue.

Дебютът на момичето в киното е през 1997 г.във кино лентата " Дует ", режисиран от Мани Танам. Филмът получава сериозни мнения и не става известен.



През 2002 година Айшвария Рай играе в любовната драма на режисьора Санджай Лила Бханзали " Девда " като Първати. Филмът е най-успешният в историята на Боливуд, разбивайки всички ранглисти в Индия и Америка.

" Devdas " е първият филм на Боливуд, показан на интернационалния кино фестивал в Кан през 2003 година



След като печели известност в международен мащаб, Аш взема решение да завладее Холивуд. През 2004 година тя взе участие в първия си британски филм " Булката и предразсъдъците ", режисиран от Гюриндер Чад.

Тя става първата индийска жена, чиято фигура се появява в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо.



Що се отнася до персоналния живот, той не беше добре. В продължение на няколко години момичето се срещна с индийския артист Салман Хан. Въпреки това, за обществото, болката и страданието на Айшвария бяха скрити.



Родителите на момичето не желали да дадат единодушието си за брака. През 2004 година те се разделят.



По-късно Айшивария се срещна с артиста Абишек Бачан. След няколкогодишни връзки двойката разгласи годежа си през януари 2007 година, а на 20 април сватбата им се състоя в Мумбай.



През ноември 2011 година двойката има щерка. След появяването на бебето Аш изгубва прелестния си външен тип, което провокира гражданска война от рецензии по неин адрес.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР