След публичните изяви на гражданското общество, хората започнаха да подават

...
След публичните изяви на гражданското общество, хората започнаха да подават
Коментари Харесай

Надежда Стойчева, „Анимус“: Когато има гласност, жертвите придобиват смелост

„ След обществените изяви на гражданското общество, хората започнаха да подават повече сигнали за домашно принуждение. Когато има публичност, хората получават храброст – изключително жертвите. Защото те се нуждаят от поддръжка. “

Това показа в студиото на Euronews Bulgaria Надежда Стойчева от фондация „ Анимус “. Организацията поддържа национална телефонна линия за потърпевши от домашно принуждение – 0800-186-76 .

Истанбулската спогодба в действителност се назовава Конвенция за битка и предварителна защита на насилието, учредено на пола и домашното принуждение . Тя е доста по-широка от един закон, който съдържа ограничения за отбрана. Определени ограничения, които касаят в обстановка на голямо принуждение дамите да бъдат защитени.

Тази спогодба е една голяма концепция на Европа за един свят без принуждение върху дами и девойки. Срещу нея има доста огромни съпротиви в част от общностите, които са патриархално настроени и не желаят да има никаква смяна. В тези страни доста мощно беше и въздействието на „ подправените вести “.

Използва се една и съща тактичност – да се приказва против „ джендър “ и против хомосексуалните двойки.

Трябва да има образование и предварителна защита от доста по-ранна възраст. Както виждаме, има доста огромно количество хора, които считат, че нещата са безнаказани, правят садистични неща по отношение на други хора...

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР