След проведения вчера протест на жителите от Карлово и региона

...
След проведения вчера протест на жителите от Карлово и региона
Коментари Харесай

Чудесна новина за бъдещето на болницата в Карлово

След извършения през вчерашния ден митинг на жителите от Карлово и района срещу прекъсване на 12 клинични пътеки на АГ отделението в МБАЛ " Д-р Киро Попов “ и извършените няколкократни диалози на кмета на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и шефа на общинската болница доктор Христо Пелев с шефа на НЗОК доктор Дечо Дечев и зам.-министъра на опазването на здравето Жени Начева, казусът със прекъсване на клиничните пътеки в АГ отделението е решен в интерес на карловската болница. Нещо повече, подписано е Споразумение сред НЗОК и Българския лекарски съюз, с което се подсигурява че сходни проблеми в общинските лечебни заведения в бъдеще ще бъдат решавани  позитивно в интерес на лечебните заведения.

Кметът на община Карлово благодари на шефа на НЗОК доктор Дечев, за бързата реакция и разрешаването на случая в интерес на жителите на карловската и прилежащите общини.

Благодарим на всички жители, лекари и експерти за дейното присъединяване във вчерашния митинг, вследствие на който се стигна до днешното заслужено решение. Това демонстрира за следващ път, че когато сме дружно и поддържаме дела в полза на жителите и обществото, се реализират позитивни резултати.

Утре е огромният християнски празник Успение Богородично. Празник на Светата Дева Мария - покровител на майките, децата и фамилията. Каним ви от 9.00 ч. в храм " Света Богородица “ дружно да присъстваме на Празничната света литургия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР