След проведените срещи на президента Румен Радев със здравния министър

...
След проведените срещи на президента Румен Радев със здравния министър
Коментари Харесай

Републиканци за България за Румен Радев: Да оставим Президента на спокойствие

След извършените срещи на президента Румен Радев със здравния министър и медицински специалисти зам.-председателят на " Републиканци за България " Павел Вълнев разяснява днешните събития. Според него вместо да получи съответни отговори, президентът е получил единствено рецензии. В своя пост във " Facebook " Вълнев показва, че Румен Радев би трябвало да бъде оставен на мира да прави своите отговорности. Ето какво показва още дясната ръка на Цветан Цветанов:

Изглежда, че след футбола, някои хора у нас най-вече схващат от президентска власт.
Държавният глава през днешния ден стартира съвещания за обективни и транспарантни избори в изискванията на пандемия. Направи го по този начин, както и предшествениците си - с необятно отворени врати на " Дондуков " 2. Той и самичък може да реши и най-късно месец преди вота да разгласява президентски декрет, с който да насрочи изборите. Въпреки това Румен Радев попита първо здравните управляващи, а след това и партиите, дали са помислили по въпроса, имат ли обединен протокол за деяние в усложнената конюнктура.

Вместо съответни отговори, Президентът получи куп препоръки за личната си работа. Премиерът даже се изрече задочно по суверенното право на президента да се произнесе за датата на вота.
Мисля, че би трябвало да оставим Президента на мира. Да кажем мнението си и да проявим образование и самообладание.

Тече последната година от този мандат на господин Радев. Вярвам, че в това свое решение той се стимулира от конституционното право на всеки жител да гласоподава - несъмнено и умерено. И от нищо друго.

Павел Вълнев, Републиканци за България, " Facebook "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР