След проведените общи събрания на структурите на ВМРО във Врачанска

...
След проведените общи събрания на структурите на ВМРО във Врачанска
Коментари Харесай

ВМРО вади Краси Богданов в битката за Враца, вижте и останалите им кандидат-кметове

След извършените общи събрания на структурите на Вътрешна македонска революционна организация във Врачанска област стана ясно, че Патриотите ще вземат участие в локалните избори във всичките 10 общини на региона. Вътрешна македонска революционна организация издига свои претенденти за кметове на общините Враца, Оряхово, Мездра и Роман.
Във Враца са обсъждани две кандидатури, само че с цялостно болшинство локалната конструкция поддържа депутата Красимир Богданов. Вътрешна македонска революционна организация ще показа цялостна листа за общински съветници с необятно гражданско наличие и претенденти за кметове в съвсем всички обитаеми места в общината. Очаква се, зад кандидатурата на Богданов да застанат политически партии, както от патриотичния бранш, по този начин и от обичайна десница, а също и социалдемократически обединения.
В Оряхово, войводите залагат на заместник-областният шеф Робертино Маринов. Кандидати за кметове ще бъдат издигнати във всички села. Продължават договарянията за коалиция с други политически партии.
В Мездра, Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие дружно с ГЕРБ, като претендентът за кмет е предприемачът Мирослав Захариев – член на общинското управление на Вътрешна македонска революционна организация.
В Роман, Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие независимо, а организацията издига кандидатурата на управлявалия два мандата общината някогашен кмет Красимир Петков.
В общините Мизия, Криводол и Борован, Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие със лични листи за общински съветници и претенденти за кметове на кметства.
В Хайредин, патриотите се коалират със Земеделски национален съюз, а в общините Козлодуй и Бяла Слатина не престават договарянията за образуване на десноцентристки обединения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР