След проведени конкурси шест училища в Търговищка област са с

...
След проведени конкурси шест училища в Търговищка област са с
Коментари Харесай

Шест училища в Търговищко са с нови директори

След извършени състезания шест учебни заведения в Търговищка област са с нови шефове, оповестиха от Регионалното ръководство на образованието /РУО/ в Търговище.

Овакантени места за длъжността шеф бяха в осем учебни заведения. За две от тях - Професионалната гимназия по земеделие и Професионалната гимназия по електротехника и строителство в Търговище, претенденти не се явиха.

Новата образователна година да стартира присъствено за всички класове и възпитаници, е решил Отрасловият съвет към МОН

Четирима шефове на учебни заведения в община Търговище, които до провеждането на състезанията бяха краткотрайно изпълняващи длъжността, са определени да останат на директорските места. Това са Йордан Шиваров - на Професионалната гимназия по хранителна индустрия, Надежда Коева на Спортното учебно заведение и Наталия Малинова - на Трето главно учебно заведение в Търговище.

Директор на Основното учебно заведение в село Драгановец остава Мария Янева. Атанас Атанасов е утвърден за шеф на Професионалната гимназия в Попово. До провеждането на състезанието той бе шеф на Основното учебно заведение в село Водица. На негово място за краткотрайно изпълняващ длъжността е избран Момчил Александров.

За шеф на Основното учебно заведение в село Ломци е определен Георги Колев. Участниците в състезанията бяха оценени от 5-членна комисия, формирана от представители на РУО - Търговище, МОН, общинските администрации и публичните препоръки към съответните учебни заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР