След проведена открита процедура, „ДИ ЕН ТРЕЙД“ ЕООД е определен

...
След проведена открита процедура, „ДИ ЕН ТРЕЙД“ ЕООД е определен
Коментари Харесай

Определени са концесионерите на морските плажове „Бутамята“ и „Буните“

След извършена открита процедура, „ ДИ ЕН ТРЕЙД “ ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Бутамята “ в община Царево, област Бургас, а „ Холдинг Варна “ АД – за концесионер на морски плаж „ Буните “ в община Варна, област Варна.

„ ДИ ЕН ТРЕЙД “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 5,50 лв. с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 5,50 лв., с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 2,3 на 100 без Данък добавена стойност.

Размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 21 301,73 лева без Данък добавена стойност. Инвестициите, свързани с възстановяване на образа за периода на концесията са в размер на 385 756,80 лева с Данък добавена стойност.

„ Холдинг Варна “ АД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 15 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 15 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 2,30 на 100 без Данък добавена стойност.

Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 28 017,56 лева без Данък добавена стойност. Предложението за вложения, свързани с целогодишно санитарно-хигиенно поддържане на морския плаж е в размер на 21 828 лева с Данък добавена стойност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР