След продължителната пандемия, един от най-лесните и безопасни начини за

...
След продължителната пандемия, един от най-лесните и безопасни начини за
Коментари Харесай

„Delfina“ спа център вече и със солна стая

След продължителната пандемия, един от най-лесните и безвредни способи за релаксация са точно СПА процедурите. Освен това, превантивната грижа за здравето, също не е непотребна. Днес ще Ви срещнем, със Спа център „ Delfina “.



Различният спа център „ Delfina “ предлага 10 процедури в солна стая от ново потомство хималайски клуб, включваща цветотерапия и ароматерапия единствено за 98 лв.. Разбира се, когато изживеете удоволствието на невероятните благоприятни условия на спа центъра, ще се почувствате повече от съвършено. В офертата от 10 визити е включена спа вода или спа чай. Солната стая е предоставена от потвърдилите се във времето Диадженти ЕООД.



„ Delfina “ разполага с богат избор от пакети от частни събития, частно празненство за рожден ден. СПА прекарвания като „ Бягство за двама “ или „ Щур ергенски запой “. Има СПА за баба и дядо, както и СПА за другари и хора с разнообразни ползи.

Но, несъмнено, услугите на Спа център „ Delfina “ не свършват до тук. Възползвайте се от другите лечения, разтривки, процедури за лице, лечения за тяло, както и пакети единствено за господа.



Спа център „ Delfina Spa Center “ се намира на улица „ Летовищна “ 3 А, кв. „ Овча Купел “, град София. Нашият екип предлага с две ръце Спа център „ Delfina “ и сме безусловно сигурни, че ще ви донесе релаксацията, от която имате потребност.
Както към този момент споменахме малко нагоре, солната стая е предоставена от Диадженти.

Диадженти ЕООД е компания с потвърден и дълготраен опит в даването на съвещания и продажбата на продуктите и съоръжение на Балнео, Спа, Уелнес и центрове за Красота. Всеки клиент за тях е значим и неповторим, а задачата им е, клиентите им да създадат най-хубавият избор за персонално прилагане или бизнес. Визия – дано всеки ваш клиент да изживее едно неповторимо и незаменимо прекарване за всички сетива. Мисия – да Ви предложи профилирани и лични решения за вашият център сплотяващи – функционалност и жанр.

Посетете уеб страницата им:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР